Pages Navigation Menu

Familie og børn

Er I som forældre kørt surt i hverdagen, med småbørn eller en teenager i huset? Er I uenige om børneopdragelsen? Så er Familie Rådgivning måske noget for jer til at komme videre.

Familie

Når hverdagen ikke rigtig fungere optimalt og I syntes at hverdagen ikke er sådan som I ønsker jeres familieliv skal være.

Få hjælp inden I kommer derhen hvor skilsmisse eller konstante skænderier om børneopdragelse og hverdagsproblemer er en realitet. Coaching handler om, hvordan du kan støtte dit barn eller teenager i stedet for at skubbe dem væk fra jer.

Som forældre er det vigtigt at I ikke modarbejder hinanden, men holder sammen og kører samme retning.

Hvorfor vælge Familie Rådgivning og lære hvad I kan bruge Coaching til? I skal søge rådgivning for at bryde de negative mønstre, når I er kørt surt i hverdagen. Kom og prøv en ny spændende proces, hvor I arbejder med jeres mønster, og står stærkere og får trivsel i hverdagen som børnefamilie.

I får i familie Rådgivning flere forskellige coaching værktøjer til, hvordan I kan støtte og motivere hinanden stå stærkere som par og forældre.

Det er vigtigt at I som par er klar til at handle på nye måder og er åbne, overfor hinanden og så på nye livsmønstre. Til gengæld vil I få ro og balance ind i jeres familie liv.

Shares
Share This