Pages Navigation Menu

Positiv psykologi og motivation

Positiv psykologi og motivation i et  forløb.

Det handler om at lære at skabe motivation i hverdagen, ved hjælp at den kognitive tilgang med positiv psykologi. På kurset vil du som deltager få værktøjer til at hjælpe dig med fokusere på de ting, som giver dig energi og livsglæde.

Psykologi og motivation

Du kender det helt sikkert, tilfredsheden når du har kørt i et højt
tempo og skabt resultater på arbejdet eller i hjemmet. Tilfredshed og glæde når du er i mål, med de ting du havde på to do listen.

JA, alt er nemt når vi beskæftiger os med noget, som er spændende og sjovt. Men Positiv-psykologi, kan meget mere end det.

De tanker vi har og der hvor vi har vores fokus, vokser i vores bevidsthed, om det er positivt eller negativt. Du kender måske Loven om tiltrækning. Det du fokuserer på, er det du tiltrækker. Her får du mulighed i at øve dig i hvordan, så du bevidst kan bruge det i din hverdag.

Investere i dette forløb vil skabe et bevidst fokus på det der støtter dig og gør dig glad. Oplev hvordan du bliver bedre til at sætte de gode oplevelser i system. Få værktøjer og træning i hvordan du begynder at beskæftige dig med de ting, som betyder mest for dig i dit liv.

Få set på dit liv, og lær hvad der giver energi og hvad der trækker energien fra dig.

Positiv psykologi & motivations hold torsdage 10 til 12.30. Vi starter hold op løbende, der skal være min 4 for at starte op.
Forløb på 6 uger kr. 1.500

Tilmelding er nødvendigt på  tlf. 45 80 33 33. Nye hold oprettes ved min 4 nye tilmeldinger og max 12 deltagere på hvert hold.

Shares
Share This